LEVERANSVILLKOR

Vi skickar till hela Sverige - även till icke-brofasta öar.
Vi skickar din order samma dag vid beställning innan kl 12.00 på vardagar.


LEVERANSVILLKOR


Vi skickar till hela Sverige - även till icke-brofasta öar.
Vi skickar din order samma dag vid beställning innan kl 12.00 på vardagar.


LEVERANSALTERNATIV

 • Bring - leverans till ombud:
  Du kan få din order levererad gratis med Bring till ett ombud nära dig. Ordern levereras inom 2-4 dagar på vardagar och till utvalda ombud på lördagar. Bring levererar inte på söndagar och röda dagar. Du har möjlighet att välja ombud i samband med betalning när du beställer en bukett.
 • Bring - hemleverans:
  Du kan få din order levererad till en hemadress för 79 SEK. Ordern levereras på vardagar. Bring hemleverans levererar inte på lördagar eller söndagar, samt röda dagar. Om du ej är hemma vid leverans kommer paketetet att lämnas på en säker plats vid din dörr alternativt levereras till närmsta ombud.
 • Bring - företagsleverans:
  Du kan få din order levererad med Bring till ditt företag - glöm inte att lägga till företagsnamnet. Ordern levereras inom 2-4 dagar.
 • Leveranstid med Bring:
  När du har beställt kommer din order att levereras inom 2-4 vardagar med Bring. Vissa ombud har öppet under helgen.
 • Gåvokort via e-post:
  Gåvokortet skickas fraktfritt till din e-post direkt efter genomfört köp. I e-posten finner du en kod som du sedan ger vidare till mottagaren av gåvokortet. Den kan t.ex skrivas i ett personligt kort.

SPÅRA DITT PAKET

Alla ordrar skickas som paket. Det gör det möjligt att spåra din order, så att du kan se var den är och när paketet är redo att hämtas. När din order skickas från oss får du ett spårningsnummer som du kan använda för att spåra paketet innan det slutligen levereras till din dörr eller ett ombud nära dig.

FRAKTPRISER

Gratis leverans vid beställning till ett ombud.
Leverans till dörren för 59 Kr

SKICKA TILL UTLANDET

Du har möjlighet att få ordern levererad till Danmark eller Norge Vid leverans till Danmark eller Norge behöver du beställa via landets egen Living Flowers webbutik.

Danmark: www.livingflowers.dk
Norge: www.livingflowers.no