Ångerrätt:

Blommor/buketter:
Ångerrätten omfattar i regel inte buntar och buketter eftersom de anses vara färskvaror och därmed gäller inte den vanliga ångerrätten på 14 dagar, som annars Distans- och hemförsäljningslagen kräver. Vi ger dig dock möjligheten att ångra köpet innan ordern är behandlad. Det innebär att du kan ångra en outnyttjad service om du är ute i god tid innan leverans - senast 5 dagar innan leveransdatum. Kontakta oss genom att skicka ett email till hello@livingflowers.se eller telefon 0406 688 546.

Vaser och gåvokort:
Här gäller den vanliga ångerrätten på 14 dagar. Kontakta oss så snabbt som möjligt på email hello@livingflowers.se eller på telefon 0406 688 546.


Reklamation:
Living Flowers garanterar att blommorna är fräscha vid leverans och att leveransen sker inom angiven tidsfrist, samt att blommornas värde motsvarar det du har beställt.
Reklamationsrätten gäller i samma utsträckning som för andra produkter om inte varan lever upp till det som utlovats. Små skönhetsfel uppstår i naturen och även så på våra buketter. Det är därför helt naturligt att det kan finnas små skador och blommor som saknas i din bukett och därför inte överensstämmer 100 % med bilderna på webbsidan. Lyckligtvis är det dessa små, organiska variationer som gör varje bukett vacker och unik. Blommorna ställs i en vas utan vatten och kan därefter pryda ditt hem under en längre tid.
 
-Reklamation av produktens utseende bör göras första vardagen efter att den har mottagits - skicka mail till hello@livingflowers.se med bilder eller kontakta oss på 0406 688 546.


-Reklamation av en skadad produkt vid leverans - skicka mail till hello@livingflowers.se med bilder eller kontakta oss på 0406 688 546.


-Reklamation på grund av att fel vara har mottagits - skicka mail till hello@livingflowers.se med bilder eller kontakta oss på 0406 688 546.


-Reklamation av produktens hållbarhet - skicka mail till hello@livingflowers.se med bilder eller kontakta oss på 0406688 546.
 
Vår bedömning görs alltid utifrån varans egenskaper och naturliga hållbarhet. Fel på din tekniska utrustning eller felaktig behandling av buketten är inte Living Flowers ansvar.