RABATTKODER, REOR OCH ERBJUDANDEN

Hållbarhet och blommor är två ord som normalt inte nämns i samma andetag. Även om en hållbar livsstil i hög grad handlar om att minska konsumtionen, lockar blomsterbutiker hela tiden oss att köpa nya blommor och buketter. På Living Flowers arbetar vi aktivt med hållbarhet och stöttar FN:s globala mål.

KVALITET ÄR ETT NYCKELORD

Living Flowers säljer buketter av hög kvalitet med lång hållbarhet. Vi designar och binder buketter som håller i 6 månader. Det är helt enkelt ett smidigt sätt att göra blommor mer miljövänliga. Vi vill gärna göra slut med slit-och-slängkulturen som färska blommor förknippas med och erbjuda våra kunder ett alternativ som är grönare och mycket mer klimatvänligt.

INGA RABATTKODER, ERBJUDANDE ELLER REOR

Living Flowers är ett företag som satsar på "slow purchase" och önskar därför inte att marknadsföra oss med rabattkoder. Vi har inga Black Friday-erbjudanden eller reor på buketterna. Vi designar kollektionen själv och alla buketter skapas av våra duktiga florister. Vi vill inte uppmana till överkonsumtion med rabatter, reor eller rabattkoder som traditionellt sett har varit vanligt i blomsterbranschen - En bukett i taget.

 Välkommen in i Living Flowers gemenskap och gör vardagen mer blomstrande och klimatvänlig. Tillsammans gör vi skillnad, utan rabattkoder, erbjudanden och reor.

UTFORSKA DE HÅLLBARA BUKETTERNA OCH UNIKA VASERNA